a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA
IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

learn Oblak znanja za otok mogućnosti

O našem projektu

Namijenjen je educiranju nezaposlenih osoba, pripadnika ranjivih skupina s otoka Korčule koji aktivno traže posao za stjecanje tržišno potrebnih kompetencija te učenicima korčulanskih srednjih škola s ciljem rane intervencije za njihovo profesionalno usmjeravanje.

Cilj projekta je educiranje dugotrajno nezaposlenih, mladih i starijih osoba i pripadnika ostalih ranjivih skupina.

Pokrenuti online edukacijsku platformu kroz dostupan „e-kutak“ u Veloj Luci putem kojeg će se omogućiti kontinuirano učenje polaznicima.

Profesionalno usmjerenje prilagođeno stvarnom stanju na tržištu, s namjerom kvalitetne pripreme za skori ulazak na tržište rada.

Novosti

a

Edukacija – prijave i praksa

Osposobljavanje za jednostavna zanimanja vršit će se po certificiranim programima vanjske tvrtke/učilišta uz teoretsku i praktičnu nastavu.

a

E učenje – prijave na cloud platformu

Polaznici će imati pristup posebno izrađenoj online platformi za provedbu programa osposobljavanja kojoj će sudionici moći pristupati internetom.

a

Fokus grupe – profesionlno usmjeravanje učenika

Profesionalno usmjeravanje učenika srednjih škola kojima će se omogućiti pristup materijalima za profesionalno usmjeravanje i savjetovanje, informiranje o mogućnostima obrazovanja i zapošljavanja.

a

E kutak – nastavak rada

Teoretski pristup edukaciji za pojedinačno zanimanje uz koji će moći koristiti e-kutak u druge svrhe preko posebno izrađenoj online platformi.