a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA
IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

a

Oblak znanja

Završetak aktivnosti projekta

Dana 21. rujna 2021. godine s početkom u 11 sati u Veloj Luci održana je završna konferencija projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti -stjecanje tržišnih kompetencija putem e učenja“ kodnog broja: UP:01.3.1.01.0079.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020.“, u sklopu poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza lll“, s ciljem osposobljavanja mladih nezaposlenih osoba i nezaposlenih osoba pripadnika ranjivih skupinama s otoka Korčule i područja Lag5 u svrhu lakšeg i bržeg zapošljavanja.
Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda , ukupne vrijednosti od 824.525,06 kuna a ugovor je potpisan sa Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i ukupno je trajao 30 mjeseci.
Na završnoj konferenciji ostvarene ciljeve, rezultate projekta i probleme u provođenju u novonastaloj situaciji (pandemiji) zainteresiranoj javnosti prezentirali su predstavnici nositelja projekta i partnera.