a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA
IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

Image Alt

Oblak znanja

Gđa. Katica Smojver gostovala je 9. srpnja 2020. u emisiji „Četvrtkom aktualno“ Radija M iz Vela Luke

Gđa. Katica Smojver gostovala je 9. srpnja 2020. u emisiji „Četvrtkom aktualno“ Radija M iz Vela Luke, ispred Katusa  d.o.o. koji  je korisnik projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti „ i ispred udruge  Novi otok koja provodi odnosno partner je na ESF projektima „Oblak znanja za otok mogućnosti“ i korisnik je  projekta „Uči dalje!“ kao mentorica i član udruge .

Gđa. Smojver najavila programe osposobljavanja za pet deficitarnih zanimanja koji su na raspolaganju nezaposlenim osobama u okviru projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti „ i postupak za prijavu zainteresiranih kandidata za besplatne programe osposobljavanja. Najavila je vremenski okvir trajanja edukacija i moguće načine održavanja teorijskog i praktičnog djela  edukacija  s obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom.

Gđa. Smojver osvrnula se na dosadašnji tijek odvijanja edukacijskih sadržaja oba projekta, te najavila dvodnevnu besplatnu radionicu iz osnova programiranja mobilnih aplikacija, čija online izvedba je predviđena za 10. i 11. srpnja, kao i niz kreativnih radionica 14. i 15. srpnja u Zadružnom domu u Veloj Luci, koje uključuju kreativan rad u različitim tehnikama. Naglasila je da će se na kreativnim radionicama dizajnirati inovativni korčulanski motivi i logotipi, kako bi se polaznike potaknulo na stvaranje predložaka za originalne suvenire, odnosno nezaposlene mlade s kreativnim sklonostima ohrabrilo za eventualno pokretanje vlastitog posla.

Gostovanje gđe. Smojver na valovima Radija M možete poslušati  na stranicama Radio M.