a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA
IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

Image Alt

Oblak znanja

Poziv na završnu konferenciju

Pozivamo Vas na Završnu konferenciju projekta koja će se održati u utorak 21. rujna 2021. godine s početkom u 11 sati u dvorani za konferencije Obala 3 br.20 1 kat u, Veloj Luci. Moguće je praćenje i online putem Google Meet aplikacije.

Projekt „Oblak znanja za otok mogućnosti -stjecanje tržišnih kompetencija putem e učenja“ provodila je tvrtka Katus d.o.o. iz Zagreba u partnerstvu sa udrugom Novi otok iz Vele Luke i Lokalnom akcijskom grupom „LAG 5“ iz Korčule, u razdoblju od ožujka 2019. do rujna 2021. godine. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020.“, s ciljem osposobljavanja mladih nezaposlenih osoba i nezaposlenih osoba pripadnika ranjivih skupinama s otoka Korčule i Lag5 područja u svrhu lakšeg i bržeg zapošljavanja.
Na Završnoj konferenciji biti će predstavljeni ostvareni ciljevi i rezultati projekta koje će zainteresiranoj javnosti prezentirati predstavnici nositelja projekta i partnera.
Za sudjelovanje na konferenciji molimo Vas prijavite se na mail adresu projekta: oblakznanja079@gmail.com
Konferencija je otvorena za javnost i moći će se pratiti i putem Google Meet aplikacije na poveznici koja će biti dostavljana putem maila svakom prijavljenom. Sudjelovanje je besplatno.
Za dodatne informacije i upite obratite nam se putem e-maila na: oblakznanja079@gmail.com
Radujemo se vašem prisustvu.